En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat birey kaybı olmaması midein önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı namına çatı huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince kucakmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bentlı olarak elan adi olmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını omurga meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların huzurı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara yakışır halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül güvenliğini peylemek üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden acıe dayanıklıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yangın kapısı akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page